Retourneren

Uw bestelling retourneren aan Autolakgigant.nl

U kunt de door u bestelde goederen zonder opgaaf van redenen binnen veertien dagen na ontvangst bij ons retourneren. Er zijn een aantal voorwaarden waaraan de goederen dienen te voldoen om ze bij ons te kunnen retourneren. Leest u ze aandachtig door, u kunt de beknopte versie hieronder vinden. Let op: speciaal voor u op kleur gemaakte producten kunnen niet geretourneerd worden.

Leest u ook onze Algemene voorwaarden.
U kunt een product tot veertien dagen na ontvangst bij ons aanmelden voor retourzending op basis van uw wettelijke herroepingsrecht. Dit kan zonder opgave van redenen. Is er echter een reden voor het retourneren, dan vernemen wij die graag van u. Wij betalen u het reeds door u betaalde bedrag exclusief de verzendkosten terug. Kosten voor het retour zenden van producten op basis van het herroepingsrecht zijn ook voor uw eigen rekening.

  1. Na veertien dagen vervalt het herroepingsrecht en nemen we uw aanvraag in behandeling als coulance echter zonder garantie van retourname. Wilt u een product retour zenden op basis van een klacht of gebrek dan nemen wij deze natuurlijk in behandeling.
  2. Een retourzending gaat altijd in overleg met ons. U kunt uw aanvraag voor retourzending per e-mail bij ons indienen via info@autolakgigant.nl. Denkt u er aan uw naam, adres gegevens, telefoonnummer, de reden en omschrijving van retour / klacht en het ordernummer te vermelden?
  3. Een product dat u retour wilt zenden dient indien mogelijk een onbeschadigde verpakking te hebben. Tenzij de reden van retourneren gerelateerd is een gebrek aan het product. Bijvoorbeeld de houdbaarheidsdatum of dat het een kapot / onvolledig product betreft.