Vlakspuitmond voor een professioneel resultaat

Vlakspuitmond voor een professioneel resultaat

Onze autolak spuitbussen zijn voorzien van een vlakstraal spuitmond. De hoge kwaliteit spuitbus garandeert een fijne verneveling. De lakkwaliteit en de constante druk staan garant voor het beste eindresultaat. De speciale vlak vlakspuitmond voor een professioneel resultaat zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de verf.

De vlakstraal spuitmond is de standaard cap die op al onze professionele spuitbussen wordt geleverd. Deze cap spuit in brede banen net zoals een spuitpistool.
tip: Het mondje kunt u een kwartslag draaien om horizontale banen te spuiten.

 

Waarom een vlakspuitmond voor een professioneel resultaat gebruiken?

De vlakstraal spuitmond is een zogenaamd ‘vrouwelijk ventiel’ en uitermate geschikt voor het behandelen van grotere oppervlaktes. De spuitmond geeft een vlakke verfstraal, vergelijkbaar met een professioneel spuitpistool.

2 soorten spuitmondjes leverbaar

Standaard worden onze lakken geleverd met een vlakspuitmond, optioneel is ook een rondstraal spuitmond leverbaar.
Let op: vervang een vlakstraal spuitmond nooit door een rondstraal spuitmond omdat de aanvoerbuis hier niet op afgestemd is!

 

Reserve spuitmond direct bestellen

Hoewel u de spuitmond eenvoudig kunt reinigen door de spuitbus na gebruik een paar seconden op de kop door te spuiten kan het op voorraad hebben van een extra spuitkopje handig zijn.

Extra vlakspuitmond direct bestellen?

 

Voorkom verf druppels / spatten in de laklaag

Met onze professionele spuitmond bereikt u een perfect resultaat. We geven u graag enkele tips voor het beste resultaat:

 • Zorg dat de spuitmond helemaal wordt ingedrukt
 • Let er op dat u de spuitmond recht induwt; bij schuin induwen kan de spuitstraal tegen de rand van de spuitbus komen en treedt er druppelvorming op die in de laklaag wordt geblazen
 • Houd de spuitbus voldoende schuin. Houdt u hem te veel in een horizontale positie, dan zuigt de interne zuigbuis meer drijfgas dan verf op, dit veroorzaakt verf spetters / onregelmatige druppels
 • De optimale vloeiing treedt op wanneer de spuitbus minimaal ca.+20°C is
 • Zorg dat de spuitmond goed schoon is en geen opgedroogde verfresten bevat. Zet de spuitbus ondersteboven na het spuiten en spuit het mondstuk schoon

 

Professioneel resultaat met de ‘Spraymaster’; het spuitpistool voor spuitbussen

Met ons Spraymaster spuitpistool kun je eenvoudig gelijkmatig autolakken spuiten. Het spuitpistool is geschikt voor al onze spuitbussen.

 • Verandert spuitbussen in mobiele spuitpistolen
 • Voor schone spuitklussen – zonder gekleurde vingers
 • Hiermee kunt u niet-vermoeiend spuiten, zelfs bij grote oppervlakken
 • Gemakkelijk te hanteren
 • Vele malen bruikbaar (eenvoudig op iedere spuitbus te plaatsen; na gebruik ook op een andere kleur of blanke lak)
 • Zorgt voor een regelbare dosering

Spraymaster direct bestellen?